ROLLUIKEN

VOOR PRIJZEN ANTWOORD FORMULIER OP DE HOME PAGINA MET MATEN INVULLEN VOOR DE BESTE PRIJZEN

OPBOUW EN VOORZET ROLLUIKEN
                                                                   


Rolluikprofielen

Profielen: PAU 37, PA 37 en PA 39

 

zijn een van de meest gebruikte aluminium profielen. De populariteit van deze groep profielen wordt bevestigd door het feit dat rolluiken van dit systeem al jarenlang duizenden huizen in Europa beschermen. Bij toepassing van de profielen PAU 37, PA 37 en PA 39 in vensterrolluiken zijn de beperkte hoogte en elegante vorm voordelige kenmerken. Dankzij deze eigenschappen kunnen de profielen, en in het bijzonder het profiel PAU 37, gemakkelijk worden opgerold en passen ze ook probleemloos in kleine rolluikkasten.

 

 

Profielen: PA 40 en PA 45

 

zijn ontworpen voor toepassing in vensterrolluiken, deuropeningen en kleine etalages. Deze profielen zijn hoger en dikker dan de profielen hierboven, wat ze een grotere stabiliteit geeft. Tegelijkertijd zorgt de beperkte oproldiameter ervoor, dat ze geschikt zijn voor kleine rolluikkasten.

 

 

Profielen: PE 41

 

behoren tot de groep geëxtrudeerde profielen. Ze worden aangeraden aan personen die groot belang hechten aan de beschermende eigenschappen. Dankzij de constructie van dit profiel wordt het systeem gekenmerkt door een uitstekende weerstand. Rolluiken met het profiel PE 41 voldoen aan de eisen van de inbraakweerstandsklasse 2 volgens ENV 1627 1999 (Conformiteitsverklaring nr. 053/03). Vanwege het gewicht raden we aan om bij rolluiken met het profiel PE 41 elektrische of halfautomatische aandrijving te gebruiken.

 

 

Profielen: PA 52 en PA 55

 

zijn bestemd voor toepassing in vensterrolluiken met een aanzienlijke breedte, in deuropeningen en etalages. De stevige constructie zorgt voor duurzame profielen met een goedgevormd en proportioneel uitzicht. Er moet speciale aandacht worden gevraagd voor het profiel PA 52, dat dankzij zijn uitstekende oprolparameters voor deze profielklasse toelaat om kleine rolluikkasten te gebruiken.

 

Dankzij de grote diversiteit aan profielen en het rijke kleurenpalet dat door Aluprof wordt aangeboden, is het mogelijk om rolluiken en rolpoorten te produceren, die voldoen aan alle vereisten qua praktische en architectonische kenmerken.

 

Voor alle bovenvermelde profielen werd de conformiteitsverklaring nr. 0114/02 afgegeven, waardoor het product met een bouwmerkteken kan worden aangeduid. Onze profielen worden geproduceerd op automatische productielijnen volgens de koudwalstechniek (behalve het profiel PE 41). Het uitgangsmateriaal voor de productie is hoogwaardig plaataluminium dat voldoet aan de kwaliteitseisen van de Europese norm EN 1396. Dit plaataluminium krijgt twee lagen lakcoating volgens het systeem PUR-PA, die een verhoogde slijtweerstand hebben en uitstekend bestand zijn tegen weersinvloeden. Dankzij de schuimvulling hebben de profielen een goed thermisch en akoestisch isolatievermogen.